Usluge

 

Moderan pristup u obavljanju usluga zračnog snimanja omogućava našim klijentima da se izdvoje u foto i video prezentacijama što je u današnje vrijeme trend i jedan od važnijih čimbenika uspjeha u poslovanju.

Tvrtka AERIAL predstavlja jedinstvenu i inovativnu uslugu na Hrvatskom tržištu. Specijalizirani smo za zračno snimanje, proizvodnju, obradu i montažu video i foto materijala. Nudimo vam snimanje i izradu promotivnog spota kao i slike visoke rezolucije koje potom možete koristiti putem svih vaših online kanala i društvenih mreža.

Prije nego što smo krenuli u zračnu avanturu istražili smo komunikacijske kanale koji bi bili drugačiji i inovativniji te prepoznali  veliki potencijal u personaliziranom zračnom snimanju, što je prepoznala i sama TZ-Hrvatske za koju smo radili kadrove iz zraka za Oskarom nagrađen spot:
Ode to Joy
( http://www.youtube.com/watch?v=TXnqbYJGUkQ ).

Naši klijenti većinom su turistički objekti, TZ, korporacije, Hoteli, Kampovi, Restorani, arhitekti, građevinske tvrtke i dr. Prepoznali smo potrebu klijenata  za nadopunjavanjem postojećih i izradom novih promo alata za prezentaciju (korporativni filmovi, reklame, video spotovi, katalozi, društvene mreže, web i sl).

Omogućili smo klijentima da pomoću zračnih personaliziranih kadrova i fotografija predstave svoje usluge na inovativan i jedinstven način.

Prva smo tvrtka koja je u Hrvatskoj isporučila uslugu direktnog (live) prijenosa iz bespilotne letjelice za Hrvatsku radio televiziju (Jadranske igre).

More in this category:
« Reference About Us »